Blog Kazidomi

Découvrez l'ensemble des articles de notre blog Kazidomi

Meet Anne

Cuisine Publié le 18/01/2019
Meet Anne

Kazidomi werkt samen met Anne Drake ! Anne zal onze zero waste en DIY ambassador zijn en geeft jullie tal van tips & tricks om jullie afvalproducte te verminderen! Meet Anne.Annes verhaal is behoorlijk atypisch. Voor ze met Ecologie op hoge hakken startte, werkte ze samen met haar man voor een plastic verpakkingsbedrijf. Tot ze in 2013 de documentaire Plastic Planet van Werner Boote zag.

Deze docu was een ware livechanger voor Anne.

Ze besloot haar leven over een andere boeg te gooien en keerde haar steven in de plastieken oceaan. Ze ging aanvankelijk thuis aan de slag en voerde een ware plastic detox door haar huishouden en ging ook haar eigen verzorgings-en poetsproducten maken.

Twee jaar later gaf Anne haar job op en zou proberen om van haar manier van leven ook een manier om van te leven te maken. Ze schreef het boek ‘Doe het zelf ! Ecologie op hoge hakken’ dat inmiddels aan een derde druk zit en als een bestseller beschouwd mag worden.

Anne haar passie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren om ook voor een duurzame levensstijl te kiezen.

Omdat een gezonde levensstijl en zorg dragen voor het milieu hand in hand gaan zagen wij bij Kazidomi een mooie kruisbestuiving in een samenwerking met Anne.

Anne gaat je verwennen met leuke blogartikels en DIY recepten. Deze kan je zowel op de blog en Instragram van Kazidomi vinden als via de website en Instagram van Anne. www.annedrake.be IG @annedrake.be

Je bent toch al ingeschreven op haar nieuwsbrief? Clic hier !

Qui sommes-nous ?

Kazidomi est un e-commerce proposant plus de 4000 produits sains à petits prix

Newsletter

Recevez toutes les news et les offres Kazidomi en exclusivité !

Sélectionner une langue ou un pays
Mes listes de souhait
Panier d'achat