Peppermint Essential Oil Organic 10ml

Price per liter 452,83 €/L

-10%

standard price4,53 €

for members-10% 4,08 €

What is the member price?

What's more about the product

Organic
Vegan
Lactose free
Gluten free
Supports Charity
Belgian Company
Slow Cosmétique

Why you'll love it

Eigenschappen * Essentiële pepermunt olie, werkt bloeddrukverlagend. Verbetert de spijsvertering, reinigt de lever en regenereert. Helpt tegen misselijkheid maar niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Wordt in een lichte dosering, gecombineerd met andere essentiële oliën gebruikt om de luchtwegen te verlichten....

Eigenschappen * Essentiële pepermunt olie, werkt bloeddrukverlagend. Verbetert de spijsvertering, reinigt de lever en regenereert. Helpt tegen misselijkheid maar niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Wordt in een lichte dosering, gecombineerd met andere essentiële oliën gebruikt om de luchtwegen te verlichten. Bekend als pijnstiller, snel en krachtig. Bestrijdt huiduitslag of laesies. Verjaagd insecten, ontwormt, anti-parasitair. Helpt tegen verwijde bloedvaatjes, verstevigd de huid, met name zachte weefsels. * Bovenstaande beschrijving is uitsluitend informatief : het is een samenvatting van eigenschappen beschreven in goed bekende werken over aromatherapie en volgens de overlevering. Er is geen medische informatie of een lijst van klachten en toepassingen.   Deze essentiële olie heeft een fris en sterk aroma. Deze essentiële olie ondersteunt vooral het hoofd, dat wil zeggen het stimuleert de geest, maakt dingen helder en versterkt de concentratie.   

Learn more

Product reviews

Our members ratings

4
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Stars
0

There are no reviews for this product yet.

Write a Review

Leaving a review, you will help someone make the right choice. Thank you for sharing your experience. Reviews are published after moderation, so they do not appear on the site immediately.

Peppermint Essential Oil Organic 10ml
Bioflore Peppermint Essential Oil Organic 10ml 10 ml

  Your mark

  Products in the same category

  

  Votre panier Tout supprimer

  0 Produits dans votre panier

  No products

  All Back