Emna Everard, oprichtster van Kazidomi, praat over haar ochtendroutine

Emna Everard, oprichtster van Kazidomi, over haar ochtendroutine.

09-06-2020
Emna Everard, oprichtster van Kazidomi, praat over haar ochtendroutine

Emna Everard, oprichtster van Kazidomi, praat over haar ochtendroutine

09-06-2020

EMNA EN HAAR OCHTENDGEWOONTEN

Bij Kazidomi geloven we in de producten die we aanbieden. Ze zijn dan ook nauwkeurig geselecteerd en door ons team uitgetest (niam!). Maar bij een gezond voedingspatroon horen ook gezonde gewoonten. Vandaag heeft Emna, de oprichtster van Kazidomi, het woord. Zij geeft ons een kijkje op hoe haar ochtend eruitziet. “Omdat ik overtuigd ben dat een goed ochtendroutine van groot belang is om de rest van de dag er met volle energie tegenaan te gaan, deel ik graag mijn ochtendgewoonten met jullie.”

SPORT

”Elke ochtend sta ik om 6 uur s’ morgens op. Al is het niet altijd gemakkelijk, ik probeer toch steeds wat sportoefeningen te doen. Zelfs 20 minuten is genoeg. Als ik geen tijd heb, opteer ik s ‘avonds, als ik thuis terug kom, voor een jogging. Een luchtje scheppen na een lange, harde dag, doet altijd deugd! Toegegeven, in het begin kijk je ertegenop, maar het wordt al snel een gewoonte. Na een tijdje, kan je niet meer zonder.

Daarna is het tijd voor mijn ontbijt dat me zal helpen mijn dag met veel energie te beginnen."

Mijn ontbijt

"Mijn lievelingsgranola> zijn GR'EAT granola Energy en Arthur Granola chocolade, maar er zijn er zoveel. Voor elk wat wils!"

HET BELANG VAN SUPERFOODS

”Om mijn ontbijt aan te vullen, maak ik vaak een smoothie met superfoods. Aangezien Maca poeder een smaak heeft die aan hazelnoot en caramel doet denken, verkiest deze vaak mijn voorkeur voor het ontbijt, maar dit is natuurlijk persoonlijk. Uit ervaring heb ik gemerkt dat je best verschillende superfoods kan testen om te bepalen welke het beste bij jou past qua smaak, maar ook welke je het best doet voelen. Eén grote eetlepel elke ochtend is zeker genoeg om de voordelen te merken. Wanneer ik tijd te kort heb om mijn smoothie te maken ’s morgens, meng ik een grote lepel van 1 van mijn superfoods met plantaardige melk bij mijn kom granola of havermout."

HEY VRUCHTEN

"Daaraan voeg ik, afhankelijk van wat de frigo aan te bieden heeft die dag, wat vers fruit toe aan mijn ontbijtje. Bij mijn keuze van fruit, probeer ik altijd voorrang te geven aan lokale producten. Wanneer deze niet in voorraad zijn, hou ik van de grote klassiekers zoals rode vruchten, die een boost aan antioxidanten geven, of voeg ik stukjes banaan of kiwi toe. Indien het aanbod van de koelkast die dag echter gelimiteerder is, verdeel ik wat gedroogd fruit over mijn ochtendcreatie, volgens wat ik in de kasten terugvind."

VAARWEL KOFFIE

"Ik probeer koffie te vermijden en te verruilen voor warm water met citroensap en een theelepel gembersap.

Een theedrinker ben ik wel. De laatste tijd wissel ik graag af met Japanse thee zoals Matcha thee en Latijns-Amerikaanse Mate thee. Ze geven me beiden energie en zijn een goed alternatief voor wie minder koffie wilt drinken."

TEN SLOTTE

"Ik zweer bij mijn ontbijt ’s morgens omdat het me veel energie geeft. Vergeet niet dat afwisseling altijd belangrijk is: eiwitten (zitten in superfoods), vitaminen (in fruit en fruitsappen – maar let op voor verborgen suikers!) en koolhydraten (in de granola) voor een boost van ’s ochtends aan!"

Geniet van jouw ontbijt en vergeet niet je recepten te delen door ons te taggen op instagram in je foto @kazidomi.nl of met de hashtag #kazidomirecipe.voel u vrij om uw recepten met ons mee te delen op sociale media met de hashtag #kazidomirecipe !

L'adhésion Kazidomi. Pourquoi ?

Des réductions jusqu'à 50% sur tout le catalogue

Plus de 3500 produits sains sélectionnés avec soin

Des colis remplis d'amour et de surprises formidables

Devenez membre

Laissez un commentaire

Il n'y a pas de commentaire pour le moment

Kazidomi logo

Qui sommes-nous ?

Kazidomi est un e-commerce proposant plus de 3500 produits sains à petits prix

NewsletterUw winkelmandje Alles verwijderen

0 Producten in uw winkelmandje

Geen producten

All Back

Kortingen tot 50% op de hele e-shop met het lidmaatschap! Kortingen tot 50% met het lidmaatschap! verbergenmeer lezen

Meer dan 3500 gezonde producten en een duurzame levensstijl aan crazy prijzen Meer dan 3500 gezonde producten en een duurzame levensstijl aan crazy prijzen