Kombucha Original Organic 330ml

Price per liter 8,43 €/L

-20%

standard price2,78 €

for members-20% 2,23 €

What is the member price?

What's more about the product

Organic
Vegan
Lactose free
Gluten free
Belgian Company

Why you'll love it

Kombucha harmoniseert uw metabolisme en groene thee helpt u afvallen dankzij zijn stimulerende werking op het vetmetabolisme.   Kombucha :is een zwam die zich ontwikkeld in thee en zich transformeert in organische zuren en kooldioxide door een natuurlijke gisting. Verder produceert dit zwammetje nog vele andere stoffen die reinigend en voedend...

Kombucha harmoniseert uw metabolisme en groene thee helpt u afvallen dankzij zijn stimulerende werking op het vetmetabolisme.   Kombucha :is een zwam die zich ontwikkeld in thee en zich transformeert in organische zuren en kooldioxide door een natuurlijke gisting. Verder produceert dit zwammetje nog vele andere stoffen die reinigend en voedend zijn voor het lichaam, zoals gluconzuur, melkzuur en foliumzuur. De uiteindelijke melange is rijk aan vitamine B en bevat veel probiotica   (gezonde bacteriën, Lactobacillus acidophilus en s.Boulardii). Kombucha is een gegiste thee, een drank die al eeuwen wordt geconsumeerd. Kombucha is goed voor de spijsvertering, geeft energie en helpt concentreren. Let op: niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Learn more

Product reviews

Our members ratings

5
Based on 2 ratings
5 Stars
2
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Stars
0

There are no reviews for this product yet.

Write a Review

Leaving a review, you will help someone make the right choice. Thank you for sharing your experience. Reviews are published after moderation, so they do not appear on the site immediately.

Kombucha Original Organic 330ml
Purasana Kombucha Original Organic 330ml 330 ml

  Your mark

  Products in the same category

  

  Votre panier Tout supprimer

  0 Produits dans votre panier

  No products

  All Back