En stock

Immuperm Orange & Vanilla 123 g

-24%

Votre prixStandard44,33 €

Price per kilo 360,41 €/kg (360,41 €/kg)

MembreVotre prix-24% -24% How does it work? ? 33,69 €

How does it work? ? What is the member price?
Free delivery

The delivery in relay point is FREE from 69€ of purchase for the members..

Instructions

Use: 2 capsules in the morning and 1 at lunchtime before meals, for a minimum of 1 month. To be renewed if necessary.

Precaution for use: Not recommended for pregnant and breastfeeding women and children under 12 years. Not recommended while taking anticoagulants, in case of heart rhythm disorders or high blood pressure. Risk of insomnia at high doses.

  • This product is a food supplement.
  • To be consumed as part of a varied diet.
  • Do not exceed the indicated daily dose.
  • Keep out of reach of young children
  • Store away from light, in a cool, dry place.

Why you'll love it

Immuperm combineert L-Glutamine met een plantencomplex met hoge biobeschikbaarheid op basis van Boswelia en Aloë Vera, om het spijsverteringsstelsel te ondersteunen. Dit poeder heeft een heerlijke sinaasappel-vanille smaak. Dit product is glutenvrij, lactosevrij en bevat geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Bewaartip : Goed afgesloten beware...

Immuperm combineert L-Glutamine met een plantencomplex met hoge biobeschikbaarheid op basis van Boswelia en Aloë Vera, om het spijsverteringsstelsel te ondersteunen. Dit poeder heeft een heerlijke sinaasappel-vanille smaak. Dit product is glutenvrij, lactosevrij en bevat geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Bewaartip : Goed afgesloten bewaren op een droge, koele en donkere plaats (15 -25°C). Buiten het bereik van kinderen bewaren. Gebruik : Genoeg voor een maand. 1 zakje per dag of volgens advies van uw arts of apotheker. Let op :  Gebruik niet meer dan de aangewezen dosis. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Vraag advies van uw arts in het geval van zwangerschap of borstvoeding. Gebruik niet op lange termijn zonder advies van een specialist. Voedingssupplement kunnen niet een gezonde voeding en levensstijl vervangen.

Learn more

Products in the same categoryYour cart Clear all

0 items in your cart

No products

All Back