Almond Liquid Soap 945ml

Price per liter 21,78 €/L

-20%

standard price20,58 €

for members-20% 16,46 €

What is the member price?

Why you'll love it

Een heerlijke geur van amandelen, frisse specerijen, zoals de geur van amandelpasta. Aan de basis van biologische kokosolie, biologische palmolie, biologische olijfolie, hennepzaadolie en biologische jojobaolie, wordt natuurlijk amandelaroma toegevoegd om een heerlijke zeep te creëren, een heerlijke mix van zachtheid en vitaliteit. Dr. Bronner...

Een heerlijke geur van amandelen, frisse specerijen, zoals de geur van amandelpasta. Aan de basis van biologische kokosolie, biologische palmolie, biologische olijfolie, hennepzaadolie en biologische jojobaolie, wordt natuurlijk amandelaroma toegevoegd om een heerlijke zeep te creëren, een heerlijke mix van zachtheid en vitaliteit. Dr. Bronner maakt zeep met biologische ingrediënten, afkomstig van fair trade handel, verpakt in een 100% recyclebaar, zonder detergenten, schuimvormende stoffen of synthetische producten. Dit is een zeer veelzijdige zeep die kan worden gebruikt voor het gezicht, lichaam , haren maar ook voor de was of as wasmiddel.....deze natuurlijk 18 in 1 zepen zijn onmisbaar! Dr Bronner maakt zepen voor een veeleisend publiek maar het houdt ook rekening met milieu en mensen !  

Learn more

Product reviews

There are no reviews for this product yet.

Write a Review

Leaving a review, you will help someone make the right choice. Thank you for sharing your experience. Reviews are published after moderation, so they do not appear on the site immediately.

Almond Liquid Soap 945ml
Dr Bronner's Almond Liquid Soap 945ml 945 ml

  Your mark

  Products in the same category

  

  Votre panier Tout supprimer

  0 Produits dans votre panier

  No products

  All Back