En stock

Blend of 5 Oils For Children 3 to 9 Years Organic 250 ml

Prix par litre 23,02 €/L (23,02 €/L) -10%

Votre prixStandard5,75 €

Prix par litre 23,02 €/L (23,02 €/L)

MembreVotre prix-10% -10% How does it work? ? 5,18 €

How does it work? ? What is the member price?

Ingredients

Virgin Rapeseed*, Oleic Sunflower*, Virgin Flax*, Extra Virgin Olive*, DHA-rich Marine Oil.

*Issued from organic farming.

Agriculture: EU/Non-EU

Instructions

Store in the refrigerator for up to 2 months after opening

Why you'll love it

Quintesens maakt oliën die klassieke olie kan vervangen. De oliën zijn natuurlijk en divers (lijnzaad, koolzaad, olijfolie, hennep en zonnebloem) en afgestemd op de behoeften van de personen voor wie ze bestemt zijn. Ontdek de olie speciaal voor kinderen : een mix met 5 oliën van grote kwaliteit afkomstig uit de biologische landbouw voor een voedin...

Quintesens maakt oliën die klassieke olie kan vervangen. De oliën zijn natuurlijk en divers (lijnzaad, koolzaad, olijfolie, hennep en zonnebloem) en afgestemd op de behoeften van de personen voor wie ze bestemt zijn. Ontdek de olie speciaal voor kinderen : een mix met 5 oliën van grote kwaliteit afkomstig uit de biologische landbouw voor een voedingssupplement voor kinderen van 3 tot 9 jaar.  De voordelen: Een natuurlijke bron van DHA en Omega voor de hersenen. Een belangrijke bron van omega-3, voor het aanvullen van een tekort. Een goede hoeveelheid Omega-6, in de vorm van vetzuren. Een naar verhouding grotere verhouding omega-6 vergeleken met omega-3, om de balans te herstellen. Vitamine E in goede hoeveelheid, om de cellen te beschermen. Gebruiksaanwijzing. Ideaal voor in de keuken, koud of warm (dressings, sauzen, koken, groenteschotel, in de oven, over pasta...). Maximaal 2 maanden te bewaren na opening in de koelkast ! 

Learn more

Il n'y a pas encore de messages. Et bien alors, qu'est ce que vous attendez pour inaugurer cette jolie page ?

Une question sur le produit ?

Vous ne trouvez pas les réponses à vos interrogations sur cette page ? N'hésitez pas à nous solliciter pour élucider les mystères encore cachés de ce produit.

Mélanie C

4 mois avant

Bonjour,
Est-ce que cette huile convient pour la cuisson des aliments ?
Merci par avance

4 mois avant

Kazidomi answered Mélanie C

Bonjour Mélanie, Le mieux est d'utiliser cette huile après cuisson ou sur une salade. Vous pouvez l'utiliser pour des cuissons douces uniquement (pas au delà de 140°C). Bonne journée!

Products in the same categoryYour cart Clear all

0 items in your cart

No products

All Back