En stock

Castorolie Beauty Nagels & Haar Bio 50 ml

-20%

Jouw prijsStandaard7,44 €

Prijs per liter 148,76 €/L (148,76 €/L)

LidJouw prijs-20% -20% Hoe werkt het? ? 5,95 €

Hoe werkt het? ? Wat is de lidprijs?
Gratis verzending

Gratis levering in afhaalpunt voor leden bij aankoop vanaf € 69.

Pluspunten van het product

Ingrediënten

INCI Ingrediënt: Ricinus communis zaadolie*.

* Ingrediënten afkomstig van de biologische landbouw.

100% van de totale ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.

100 % van de totale ingrediënten is afkomstig van de biologisch geteeld.

Ecologische en biologische cosmetica gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de Ecocert-norm.

Gebruik

Hoe doe je ricinusolie op je haar?

Ricinusolie is dik vloeibaar en vettig. Door het mengsel verkrijgt men een betere textuur, die gemakkelijker aan te brengen is. - Rechtstreeks op de hoofdhuid aanbrengen en inmasseren van de haarwortel tot de punten. Minimaal 20 minuten laten inwerken (als de olie puur wordt gebruikt), anders 2 uur na het aanbrengen.

Is ricinusolie giftig?

Castorolie is niet eetbaar. Inderdaad, het zaad is giftig.

Hoe gebruik je ricinusolie op het gezicht?

Ricinusolie heeft een hoog gehalte aan ricinolzuur, een natuurlijke remedie voor de behandeling van acne. Gebruik: 's Avonds, na het wassen van je gezicht met warm water, breng je een dun laagje ricinusolie aan op de acne-gevoelige delen van je gezicht. Masseer een beetje in en laat het een nachtje zitten.

Castorolie voor huid en puistjes?

Door zijn helende eigenschappen helpt het ook littekens te verminderen (acne, snijwonden, enz.). Tip: meng 1 druppel castorolie met 4 druppels ayurvedische olie en masseer dit in je gezicht, decolleté en de rug van je handen.

Waarom je het leuk zal vinden

Deze olie, die wordt verkregen door koude persing van de zaden van de ricinusbloem, wordt sinds het begin van de 20e eeuw gebruikt en wordt in het Engels "Castor oil" genoemd. Het versterkt en stimuleert de groei van wimpers, wenkbrauwen, haar en zelfs de baard! Het wordt ook gebruikt om de nagels te versterken. Uitsluitend voor cosmetisch gebruik ...

Deze olie, die wordt verkregen door koude persing van de zaden van de ricinusbloem, wordt sinds het begin van de 20e eeuw gebruikt en wordt in het Engels "Castor oil" genoemd. Het versterkt en stimuleert de groei van wimpers, wenkbrauwen, haar en zelfs de baard! Het wordt ook gebruikt om de nagels te versterken. Uitsluitend voor cosmetisch gebruik - niet doorslikken.

Voordelen van ricinusolie:
Ricinusolie vermindert acne, hydrateert diep, vermindert fijne lijntjes en rimpels, kalmeert jeuk, vermindert bruine vlekken op gezicht en handen, vervaagt striemen en desinfecteert kleine wondjes.

Meer weten

Producten in dezelfde categorie

Verwante recepten

Cosmetica Nagelbad Revitaliseer je nagels met...


Uw winkelmandje Alles verwijderen

0 Producten in uw winkelmandje

Geen producten

All Back