Rose Liquid Soap 475ml

Price per liter 27,66 €/L

-20%

standard price13,14 €

for members-20% 10,51 €

What is the member price?

Why you'll love it

Wat een verhaal. Een fantastische liefdesverklaring of een volkomen kitsch... Zo is het ook met rozenparfum. In originele vorm is rozenparfum ongelooflijk delicaat. Maar vaak is rozenparfum te sterk, te zwaar en vooral te zoet. Een waar rozenparfum is subtiel en licht. Deze rozenzeep is precies dat, subtiel en licht, rozenparfum toegevoegd aan...

Wat een verhaal. Een fantastische liefdesverklaring of een volkomen kitsch... Zo is het ook met rozenparfum. In originele vorm is rozenparfum ongelooflijk delicaat. Maar vaak is rozenparfum te sterk, te zwaar en vooral te zoet. Een waar rozenparfum is subtiel en licht. Deze rozenzeep is precies dat, subtiel en licht, rozenparfum toegevoegd aan de basis van biologische kokosolie, biologische palmolie, biologische olijfolie, hennepzaadolie en biologische jojobaolie. Een fleurig parfum, niet te zoet. Heerlijk zonder dat het te zwaar wordt. Zeker niet kitsch. Dr. Bronner maakt zeep met biologische ingrediënten, afkomstig van fair trade handel, verpakt in een 100% recyclebaar, zonder detergenten, schuimvormende stoffen of synthetische producten. Dit is een zeer veelzijdige zeep die kan worden gebruikt voor het gezicht, lichaam , haren maar ook voor de was of as wasmiddel.....deze natuurlijk 18 in 1 zepen zijn onmisbaar! Dr Bronner maakt zepen voor een veeleisend publiek maar het houdt ook rekening met milieu en mensen ! 

Learn more

Product reviews

There are no reviews for this product yet.

Write a Review

Leaving a review, you will help someone make the right choice. Thank you for sharing your experience. Reviews are published after moderation, so they do not appear on the site immediately.

Rose Liquid Soap 475ml
Dr Bronner's Rose Liquid Soap 475ml 475 ml

  Your mark

  Products in the same category

  

  Votre panier Tout supprimer

  0 Produits dans votre panier

  No products

  All Back