Back soon
Pas disponible

Kelp Noodles 340 g

Price per kilo 16,18 €/kg (16,18 €/kg) -15%

Votre prixStandard5,50 €

Price per kilo 16,18 €/kg (16,18 €/kg)

MembreVotre prix-15% -15% How does it work? ? 4,68 €

How does it work? ? What is the member price?

Nutritional Values

 Value for 100g/100mL
Energy (kJ)25
Energy (kcal)6
Carbohydrates (g)1
Fiber (g)1
Salt (g)0.09

Why you'll love it

Kelp algen zijn rijk aan mineralen en oligo-elementen en bevatten veel jodium. Voedingssupplementen op basis van kelp wordt gebruikt in het geval van een tekort aan jodium en om een slecht werkende schildklier te ondersteunen. Het beschermt tegen radioactiviteit en radioactieve vervuiling. Deze Kelp noedels zijn gemaakt van uitsluitend kelp (een al...

Kelp algen zijn rijk aan mineralen en oligo-elementen en bevatten veel jodium. Voedingssupplementen op basis van kelp wordt gebruikt in het geval van een tekort aan jodium en om een slecht werkende schildklier te ondersteunen. Het beschermt tegen radioactiviteit en radioactieve vervuiling. Deze Kelp noedels zijn gemaakt van uitsluitend kelp (een algensoort) , sodium alginaat (sodium afkomstig uit een bruine alg) en water en hebben een neutrale smaak. Eigenschappen : arm aan koolhydraten en calorieën. 18 voor een pak noedels 250 gr met dezelfde hoeveelheid calcium (totaal opneembaar) als 1 ,5 liter melk (moeilijk opneembaar). Dit product is 100% rauw en 100% vegetarisch en vegan en is klaar voor consumptie : afspoelen, voeg uw saus toe en genieten ! U kunt ze ook toevoegen aan groenten (ratatouille, Chinese groenten...) Heerlijk !

Learn more

Reviews from our members

3
Basé sur 2 Notes
5 Avis
1
4 Avis
0
3 Avis
0
2 Avis
0
1 Avis
1

Hélène V

2 mois avant

Extremement rigide malgré le rincage à l'eau chaude et peu agréable à manger.J'en ai acheté 3 paquets donc j'espère que c'était juste un mauvais paquet.

Alix H

3 mois avant

Délicieux avec un pesto vegan et des tomates cerises, en plus ca cale super bien :)

Il n'y a pas encore de messages. Et bien alors, qu'est ce que vous attendez pour inaugurer cette jolie page ?

Be the first to write your review!

Products in the same categoryYour cart Clear all

0 items in your cart

No products

All Back