En stock

Salad Dressing The Tonic One Organic 360 ml

-15%

Votre prixStandard5,38 €

Prix par litre 14,94 €/L (14,94 €/L)

MembreVotre prix-15% -15% How does it work? ? 4,57 €

How does it work? ? What is the member price?
Free delivery

The delivery in relay point is FREE from 69€ of purchase for the members..

Ingredients

Ingredients: Rapeseed oil* (40%), water, sunflower oil* (10%), cider vinegar*, Dijon mustard* (mustard seeds*, spirit vinegar*, water, salt), ginger* (2%), lemon* (1.6%), turmeric* (1%), parsley*, salt, lemon zest essential oil*.


*Issues from organic farming.

Origin: Made in France

Agriculture: EU/Non-EU

Instructions

Keep cool and away from the light. After opening, keep cool and consume within 6 weeks

Nutritional Values

 Value for 100g/100mL
Energy (kJ)1966
Energy (kcal)478
Protein (g)1
Carbohydrates (g)2.3
of which sugars (g)0
Fats (g)51
of which saturated (g)4
Fiber (g)1.1
Salt (g)0.89

Why you'll love it

Quintesens maakt olie en azijn die goed zijn voor de gezondheid maar ook smakelijk. Ze zijn samengesteld met biologische en natuurlijke ingrediënten. Alle producten van Quintesens zijn geproduceerd in Frankrijk met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Voordelen : Een mix natuurlijk rijk aan omega-3, omega-6 en vitamine E. Deze melange is een natuu...

Quintesens maakt olie en azijn die goed zijn voor de gezondheid maar ook smakelijk. Ze zijn samengesteld met biologische en natuurlijke ingrediënten. Alle producten van Quintesens zijn geproduceerd in Frankrijk met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Voordelen : Een mix natuurlijk rijk aan omega-3, omega-6 en vitamine E. Deze melange is een natuurlijk medicijn. De pittige smaak van kurkuma en de warmte van gember met een beetje citroen. De koolzaadolie is geselecteerd omdat hij rijk is aan omega-3 en vitamine E (antioxidant) en citroen, gember en kurkuma voor een energieke en reinigende eigenschappen. Een dressing zoals je hem zelf maakt. 0% toevoegingen, 0% xanthaangom, 0% carrageen...slechts 100% natuurlijke en biologische producten. Gebruik: op salade, geraspte wortelen, rijst-en pastasalade, groentetuin, kip, tartaar, vis, guacamole of een carpaccio van St Jacques.....Bewaartip: bewaren op een koele en donkere plaats.  Na opening, koel bewaren en gebruiken binnen een maand (6 maanden maximum na opening).

Learn more

Products in the same categoryYour cart Clear all

0 items in your cart

No products

All Back