Spelt Drink Organic 1L

Price per liter 2,08 €/L

-20%

standard price2,08 €

for members-20% 1,67 €

What is the member price?

What's more about the product

Organic
Vegan
Lactose free
Low salt
Low in Saturated Fats

Nutritional Values

Amount per servingValue for 100g/100mL
Energy (kJ)188
Energy (kcal)45
Protein (g)0.2
Carbohydrates (g)8.6
of which sugars (g)7
Fats (g)1
of which saturated (g)0.1
Fiber (g)0.2
Salt (g)0.125

Why you'll love it

Speltmelk is een plantaardige melk op basis van granen die het mogelijk maakt koemelk te vermijden. We raden aan om af te wisselen met plantaardige melk om optimaal te profiteren van hun goede eigenschappen.  Speltmelk bevat vitaminen E, D, B en mineralen zoals calcium, ijzer en magnesium. Het heeft een zachte smaak. Deze plantaardige melk kan...

Speltmelk is een plantaardige melk op basis van granen die het mogelijk maakt koemelk te vermijden. We raden aan om af te wisselen met plantaardige melk om optimaal te profiteren van hun goede eigenschappen.  Speltmelk bevat vitaminen E, D, B en mineralen zoals calcium, ijzer en magnesium. Het heeft een zachte smaak. Deze plantaardige melk kan worden gedronken door mensen die geen dierlijke producten willen consumeren. Het bevat geen toegevoegde suikers, het is arm aan verzadigd vetten en bevat geen lactose : deze melk is geschikt voor mensen die allergisch zijn voor lactose. Spelt is een graansoort die gluten bevat. Mensen met coeliakie, mensen die allergisch zijn voor gluten kunnen beter voor een andere plantaardige melk kiezen zoals amandelmelk, beschikbaar in onze e-shop.  

Learn more

Product reviews

Our members ratings

5
Based on 2 ratings
5 Stars
2
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Stars
0

There are no reviews for this product yet.

Write a Review

Leaving a review, you will help someone make the right choice. Thank you for sharing your experience. Reviews are published after moderation, so they do not appear on the site immediately.

Spelt Drink Organic 1L
Lima Spelt Drink Organic 1L 1000 ml

  Your mark

  Products in the same category

  

  Votre panier Tout supprimer

  0 Produits dans votre panier

  No products

  All Back