En stock

Citric Acid 500 ml

Price per kilo 6,79 €/kg (6,79 €/kg) -20%

Votre prixStandard3,40 €

Price per kilo 6,79 €/kg (6,79 €/kg)

MembreVotre prix-20% -20% How does it work? ? 2,72 €

How does it work? ? What is the member price?

What's more about the product

Instructions

Recipe : To descale household appliances. Dilute 1 to 2 tablespoons of citric acid in 1 litre of cold water, ideal for a coffee machine or kettle. Rinse with clean water. Also useful for descaling taps, shower heads, etc. To descale a washing machine, use 6 to 8 tablespoons of citric acid in the drum and run a program of 90°C.

Why you'll love it

Citroenzuur is één van de meest voorkomende plantenzuren en is aanwezig in bijna al het fruit, hout, champignons en zelfs tabak. Citroensap bevat 5 tot 7% Het speelt een belangrijke rol in het lichaam en er wordt per dag 2 gr van geproduceerd en afgebroken. Het gebruik is zeer divers : het is een toevoeging aan voeding (E330), aan cosmetische en fa...

Citroenzuur is één van de meest voorkomende plantenzuren en is aanwezig in bijna al het fruit, hout, champignons en zelfs tabak. Citroensap bevat 5 tot 7% Het speelt een belangrijke rol in het lichaam en er wordt per dag 2 gr van geproduceerd en afgebroken. Het gebruik is zeer divers : het is een toevoeging aan voeding (E330), aan cosmetische en farmaceutische producten, aan frisdrank en een PH-regulator. Het is ook een ontkalker (het ontkalkt, reinigt en lost kalk op) en het is een antioxidant. Citroenzuur is volledig afbreekbaar en het is een reiniger die in alle huizen zou moeten staan. Verplichte informatie : Gevaarlijk - Respecteer de aanwijzingen. Recept : Om huishoudapparatuur te ontkalken. Verdun 1 a 2 eetlepels citroenzuur in 1 liter koud water, ideaal voor een koffiemachine of waterkoker. Afspoelen met schoon water. Ook handig om kranen, douchekoppen etc te ontkalken. Om een wasmachine te ontkalken gebruikt u 6 tot 8 eetlepels citroenzuur in de trommel en uw draait een programma van 90°C.

Learn more

Reviews from our members

5
Basé sur 1 Notes
5 Avis
1
4 Avis
0
3 Avis
0
2 Avis
0
1 Avis
0

Nathalie E

11 mois avant

Très utile pour le ménage, j'aime particulièrement le packaging

Il n'y a pas encore de messages. Et bien alors, qu'est ce que vous attendez pour inaugurer cette jolie page ?

Be the first to write your review!

Products in the same categoryYour cart Clear all

0 items in your cart

No products

All Back