Citric Acid 500g

Price per kilo 6,79 €/kg

-20%

standard price3,40 €

for members-20% 2,72 €

What is the member price?

What's more about the product

French Company

Why you'll love it

Citroenzuur is één van de meest voorkomende plantenzuren en is aanwezig in bijna al het fruit, hout, champignons en zelfs tabak. Citroensap bevat 5 tot 7% Het speelt een belangrijke rol in het lichaam en er wordt per dag 2 gr van geproduceerd en afgebroken. Het gebruik is zeer divers : het is een toevoeging aan voeding (E330), aan cosmetische en...
Citroenzuur is één van de meest voorkomende plantenzuren en is aanwezig in bijna al het fruit, hout, champignons en zelfs tabak. Citroensap bevat 5 tot 7% Het speelt een belangrijke rol in het lichaam en er wordt per dag 2 gr van geproduceerd en afgebroken. Het gebruik is zeer divers : het is een toevoeging aan voeding (E330), aan cosmetische en farmaceutische producten, aan frisdrank en een PH-regulator. Het is ook een ontkalker (het ontkalkt, reinigt en lost kalk op) en het is een antioxidant. Citroenzuur is volledig afbreekbaar en het is een reiniger die in alle huizen zou moeten staan. Verplichte informatie : Gevaarlijk - Respecteer de aanwijzingen. Recept : Om huishoudapparatuur te ontkalken. Verdun 1 a 2 eetlepels citroenzuur in 1 liter koud water, ideaal voor een koffiemachine of waterkoker. Afspoelen met schoon water. Ook handig om kranen, douchekoppen etc te ontkalken. Om een wasmachine te ontkalken gebruikt u 6 tot 8 eetlepels citroenzuur in de trommel en uw draait een programma van 90°C.
Learn more

Product reviews

Our members ratings

5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Stars
0

Nathalie E

1 week ago

Très utile pour le ménage, j'aime particulièrement le packaging

Write a Review

Leaving a review, you will help someone make the right choice. Thank you for sharing your experience. Reviews are published after moderation, so they do not appear on the site immediately.

Citric Acid 500g
La droguerie écologique Citric Acid 500g 500 g

  Your mark

  Products in the same category

  

  Votre panier Tout supprimer

  0 Produits dans votre panier

  No products

  All Back